Storsjö

Storsjö Husvagnscamping

Storsjö byalag bygger nu en liten husvagnscamping på gamla fotbollsplanen vid bygdegården i Storsjö. Målet är att den ska vara klar till midsommar och att det blir invigning då.

Husvagnscampingen kommer att vara öppen året runt och man kan boka helår, säsong, vecka eller dygn. Den ska drivas av Tage Åslund och Eva Grönqvist Åslund och de tar redan nu emot bokningar och förfrågningar på tel. 070 594 75 50, 070 207 12 88  eller eva_g_aslund@hotmail.com . 

Campingen består av 8 elplatser och ett litet servicehus med kök och toalett. Det kommer även finnas möjlighet att tömma latrin och fylla på dricksvatten.
Även om vi valt att kalla det för husvagnscamping, fungerar det lika bra som ställplats för husbilar.

I anslutning till campingen finns ett 2,5 km långt elljusspår och det är nära till skoterleder mot Tossåsen – Ljungdalen – Messlingen – Särvsjö – Hede och Vemdalen. Mer info finns hos Storsjö/Ljungdalens skoterklubb
Bredvid campingen ligger Storsjö bygdegård där det finns dusch- och tvättmöjligheter. Bokning av dusch och tvätt sker via Tage och Eva..
Utegym och grillplats kommer att göras i ordning så småningom.

Det är ca 2 km till Storsjö Fiskecamp där man kan äta och dricka gott i restaurangen och där personalen kan allt om fisket i området.

Till Storsjö Lanthandel är det ca 300 m,, där finns dagligvaror, bränsle och mycket annat. Ombud för Postnord, Apotek, Svenska Spel och Systembolaget